Hepsor logo

Rīgā top jauns biznesa komplekss “StokOfiss U30”

Atpakaļ

Ir uzsākta jauna biznesa kompleksa būvniecību, kur maziem un vidējiem uzņēmumiem nomai būs pieejamas telpas, kas apvienos veikala, noliktavas un biroja funkcijas.

Jaunā kompleksa būvniecībai ir saņemta būvatļauja, celtniecības darbus plānots uzsākt 2020.gada septembrī. Biznesa komplekss tiks būvēts rosīgajā Rīgas apkaimē Dreiliņos, netālu no Ulbrokas ielas un Augusta Deglava ielas krustojuma. Galvenās “StokOfisa U30” priekšrocības ir ērtība un funkcionalitāte, tāpēc topošajiem nomniekiem būs pieejami gan biroji, gan plašas telpas veikalu un noliktavu labiekārtošanai, ko būs iespējams pielāgot atbilstoši nomnieku vajadzībām.

Kopējā plānotā biznesa kompleksa “StokOfiss U30” platība būs aptuveni 3800 m2. Divos stāvos būs pieejamas 10 nodalītas iznomājamas platības, katra 293–489 m2, – piemērotas noliktavas, veikala vai biroja vajadzībām. Visām telpām būs iespējams pielāgot dažādus tehniskos risinājumus atbilstoši nomnieku vajadzībām.

Pirmajā stāvā paredzētas tirdzniecības telpas, noliktavas un palīgtelpas. Otrajā stāvā būs izvietotas biroja telpas. Nomniekiem un klientiem būs nodrošināta ērta autotransporta piekļuve un plaša bezmaksas autostāvvieta 84 automašīnām klientu un darbinieku vajadzībām.

“Hepsor” valdes loceklis Marti Krass uzsver: “Pārņemot Igaunijas pieredzi mazo un vidējo uzņēmumu vajadzībām piemērotu telpu būvniecībā, mēs vēlamies piedāvāt Latvijas tirgū līdzvērtīgu praksi, kas atbilstu ilgtspējīgas attīstības un efektivitātes principiem. Nereti uzņēmuma tirdzniecības telpas, birojs un noliktavas atrodas dažādās pilsētas vietās, kas rada papildu izdevumus loģistikas jautājumu risināšanai. Minēto telpu atrašanās vienuviet atvieglos uzņēmuma ikdienas darbu un veicinās uzņēmējdarbības efektivitāti.”

Telpu iznomāšanas un nomas nosacījumu jautājumus koordinē Colliers Internatonal Zemes un Industriālo platību komandas pārstāvji – Kaspars.Gražulis@colliers.lv (tālr. 26364574) un Normunds. Lukjanovics@colliers.lv (tālr. 25 544 519). Vairāk par “StokOfiss U30” projektu var uzzināt projekta mājas lapā www.stokofissu30.lv vai sazinoties ar Elīnu Ozolu, “Hepsor” pārdošanas un mārketinga vadītāju. Kontakti: elina@hepsor.lv vai tālrunis: +371 29224774.

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.