Hepsor logo

Jaunā daudzdzīvokļu ēka Strēlnieku ielā 4b nodota ekspluatācijā

Atpakaļ

Šā gada septembrī ekspluatācijā nodots nekustamo īpašumu attīstītāja “Hepsor” pirmais dzīvojamais projekts Rīgas klusajā centrā. Ēkā ir 50 dzīvokļi ar gala apdari, kurus iespējams gan īrēt, gan iegādāties, kā arī 4 pārdošanai paredzētas komerctelpas. Projekta kopējās investīcijas − aptuveni 4,2 miljoni EUR.

Jaunā modernā sešstāvu ēka aizņem 965 m2 lielu teritoriju Dzirnavu un Strēlnieku ielu krustojumā un ir veidota atbilstoši mūsdienu straujās dzīves prasībām. Tajā ir 50 pilnībā mēbelēti dzīvokļi ar kvalitatīvu gala apdari platībā no 20 līdz 46 m2, tostarp 5 divstāvu dzīvokļi ēkas augšstāvos, un četras biroja vajadzībām piemērotas telpas pirmajā stāvā. Dzīvokļu cena − no 87 100 EUR, savukārt komerc telpas ēkas pirmajā stāvā − no 149 500 EUR. Visus projekta dzīvokļus piedāvā arī īrei.

Īstermiņa īres vajadzībām dzīvokļos var uzstādīt arī “viedo durvju” risinājumu, lai nodrošinātu īrnieku ērtu iekļūšanu dzīvoklī bez nepieciešamības ierasties īpašniekam. Papildu ērtībai izīrētāji var pilnībā uzticēt dzīvokļa apsaimniekošanu ēkas pārvaldniekam. Ēka aprīkota ar ērtu un ietilpīgu liftu un diennakts videonovērošanas sistēmu iedzīvotāju drošībai. Pie ēkas ir slēgts apzaļumots pagalms ar labiekārtotu atpūtas zonu un velosipēdu novietnēm.

Dzīvojamais projekts paredzēts divām mērķauditorijām. Pirmo veido aktīvi pilsētas iedzīvotāji, kuri meklē mūsdienīgu un inovatīviem risinājumiem atbilstošu mājokli un novērtē klusā centra piedāvātās bagātīgās iespējas: studenti, uzņēmēji, biroja darbinieki, tūristi vai pat neliela ģimene. Otrajā ietilpst tālredzīgi investori, kas vēlas ilgtermiņā gūt ienākumus, izīrējot īpašumu prestižajā Rīgas jūgendstila rajonā. 

“Hepsor” pārstāvis Martti Krass pauž gandarījumu par īstenoto projektu un raksturo to kā “funkcionālu un ilgtspējīgu ēku, kas iemieso mūsdienu pilsētvides dzīves standartus”. Pateicoties Strēlnieku ielas 4b ēkas veidotāju darbam un vīzijai, ikviens dzīvokļa kvadrātmetrs ir pārdomāts un funkcionāls − piemērots gan pilsētnieka, gan pilsētas viesu vajadzībām.

Projekta būvniecību daļēji ir finansējusi “Bigbank” piešķirot 2,5 miljonu eiro aizdevumu projekta īstenošanai. Pircējiem iegādei ir iespēja izmantot Latvijas lielāko kredītāžu piedāvātos kreditēšanas nosacījumus, kā arī iespēju izmantot “Altum” programmu jaunā mājokļa iegādei.

Kontaktinformācija
Elīna Ozola,
mārketinga un pārdošanas vadītāja,
elina@hepsor.lv,
+371 29224774
 https://strelnieku4b.lv

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.