Hepsor logo

Izziņota Hepsor topošā projekta ”Kuldīgas parks” mājas lapa

Atpakaļ

Nekustamo īpašumu attīstītājs Hepsor šī gada vasarā uzsāk jauna daudzdzīvokļu projekta būvniecību Āgenskalnā, Gregora ielā 2A. Rīgas zaļākajā apkaimē taps divas septiņstāvu dzīvojamās ēkas, kas bagātīgā koku un krūmu ielokā radīs Pārdaugavas iedzīvotājiem jaunu, idillisku miera oāzi. Līdz ar šiem jaunumiem interesentiem ir pieejama arī projekta mājas lapa – hepsor.lv/kuldigasparks.

Abās ēkās būs pieejami 116 ērti divu, triju un četristabu dzīvokļi ar mūsdienīgiem risinājumiem un kvalitatīvu gala apdari. Izvēloties dzīvokli kādā no augšējiem stāviem, tā saimnieku patīkami pārsteigs iedvesmojošie skati uz Āgenskalnu, kas atklājas no jaunā mājokļa balkona vai terases. Īpašnieku ērtībām būs pieejamas autostāvvietas, noliktavu telpas, novietnes velosipēdiem, kā arī labiekārtota zaļa teritorija ar bērnu rotaļu laukumu.

Dzīvokļi projektā ir pieejami iepriekšējai rezervācijai. Lai uzzinātu informāciju par piedāvājumu un pieteiktu dzīvokļu rezervāciju, aicinām interesentus sazināties ar pārdošanas projektu vadītāju Olitu Mesteri.
 

Kontaktinformācija:
Olita Mestere,
Pārdošanas projektu vadītāja
olita@hepsor.lv
+371 26 603 222
https://hepsor.lv/kuldigasparks/

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.