Hepsor logo

“Hepsor” jaunais projekts “Strēlnieku 4B” papildina tirgu ar 50 funkcionāliem dzīvokļiem ekskluzīvo dzīvokļu segmentā

Atpakaļ

Rīgas Klusais centrs kļuvis bagātāks ar jaunu un pievilcīgu, mūsdienu dzīves ritmam piemērotu projektu – “Strēlnieku 4B”. Sešstāvu ēkā pieejami 50 jauni un labiekārtoti dzīvokļi, ar panorāmas logiem un franču balkoniem. Projektā tiek piedāvāti vienas un divu istabu mājokļi ar kvalitatīvu gala apdari platībā no 20 līdz 46 m2, tostarp 5 divstāvu dzīvokļi ēkas augšstāvos un 3 mansarda tipa dzīvokļi, savukārt komerctelpas pirmajā stāvā jau ir pārdotas.

Dzīvojamais projekts paredzēts divām mērķauditorijām. Pirmo veido aktīvi pilsētas iedzīvotāji, kuri meklē mūsdienīgu un inovatīviem risinājumiem atbilstošu mājokli un novērtē Klusā centra piedāvātās bagātīgās iespējas: studenti, uzņēmēji, biroja darbinieki, tūristi vai pat neliela ģimene. Otrajā ietilpst tālredzīgi investori, kas vēlas ilgtermiņā gūt ienākumus, izīrējot īpašumu prestižajā Rīgas jūgendstila rajonā. Dzīvokļa iegādes cena šajā projektā ir sākot no 87 100 EUR.

Jāatzīst, ka interese par projektu ir liela un samērā īsā laika posmā lielākā daļa dzīvokļu jau ir pārdoti vai izīrēti.

Ja darba un ikdienas vajadzības pieprasa dzīvošanu Rīgas centrā, Strēlnieku ielas 4B projekts ir viens no labākajiem mājokļa piedāvājumiem Rīgas Klusajā centrā, kas ir piemērots straujam un dinamiskam dzīvesveidam, kad nepilnu desmit minūšu gājiena attālumā atrodas galvaspilsētas centrs un Vecpilsēta.

“Strēlnieku 4B” projektā īpaši var izcelt mūsdienīgu risinājumu starp divistabu dzīvokļiem – divstāvu dzīvokļa konceptu, kas sniedz vairāk iespējas dienas gaismai un modernai dzīves telpai.  Savukārt pirmajā stāvā izvietotie vienistabas dzīvokļi  ar atsevišķu ieeju no slēgta iekšpagalma, kas sniedz privātuma sajūtu daudzdzīvokļu mājā.

Uzzināt vairāk par « Strēlnieku 4B » īres un iegādes iespējām:
Madara Ceske,
Pārdošanas projektu vadītāja,
madara@hepsor.lv
 +371 25 664 774
https://hepsor.lv/strelnieku4b

“Hepsor” – izcilība dzīvojamā un komerciālā nekustamā īpašuma segmentā, jau desmito gadu, zaļā domāšana, inovācijas un mūsdienīga arhitektūra. Esam viens no lielākajiem un straujāk augošajiem nekustamā īpašuma attīstītājiem Igaunijā, un jau četrus gadus esam sevi pierādījuši arī Latvijas nekustamā īpašuma tirgū. Mēs neattīstām tikai kvadrātmetrus, bet radām mājas cilvēkiem un uzņēmumiem.
Līdz 2021. gada 26. novembrim uzņēmums ir izveidojis 40 attīstības projektus, 1400 jaunas mājas un 23 000 kv.m modernas komercplatības. Uzņēmuma attīstības portfelī ir 22 attīstības projekti ar kopējo platību 140 000 kv.m.

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.