Hepsor logo

Nekustamā īpašuma attīstītāja “Hepsor” dzīvojamais nams Baložu ielā 9 nodots ekspluatācijā

Atpakaļ

Pārdaugavas zaļā rajona Āgenskalna daudzdzīvokļu projekts Baložu ielā 9 nodots ekspluatācijā, ar mūsdienīgu un kvalitatīvu gala apdari 18 dzīvokļiem, saglabājot Āgenskalnam raksturīgo apbūvi, saglabāts ēkas vēsturiskais ārējais veidols, sastopoties gan senāka stila, gan modernākai arhitektūrai.  Šā projekta īstenošanā ieguldīti 2,5 miljoni eiro un šī ir jau trešā, “Hepsor” ekspluatācijā nodotā ēka Āgenskalnā.

Kļavu koku ielokā esošās ēkas dzīvokļu platības ir no 39,7 – 88,2 m². Projektā piedāvātas arī noliktavas un slēgtajā, apzaļumotajā pagalmā pieejamas autostāvvietas, atpūtas un spēļu laukums. Iekšējās apdares risinājumam caurvijas Āgenskalna sajūta – koka apdare, mājīgums, elegance un ērtības, ko nodrošina efektīvi dzīvokļu plānojumi un rūpīgi izvēlētie gala apdares materiāli. Jau pavisam drīz noslēgsies projekta pēdējā fāze, kad klienti saņems savus dzīvokļus un varēs ievākties jaunajā mājvietā.

“Esam pateicīgi, par veiksmīgo sadarbību ar “Diānas Zalānes projektu biroju”, kas spējuši īstenot Āgenskalna videi pievilcīgu un tajā pašā laikā mūsdienīgu risinājumu, kas spēj piepildīt klientu vēlmes pēc augstas kvalitātes modernas mājvietas, kā arī būvuzņēmumam “Mitt&Perlebach”, par kvalitatīvo projekta realizāciju”, tā Martti Krass, Hepsor Latvia valdes loceklis.

Visi dzīvokļi atraduši savus īpašniekus pirms projekta realizācijas, kas norāda uz lielo iedzīvotāju interesi, par Āgenskalna rajonu, kā vēlamu vietu savam mājoklim. Āgenskalna attīstītā infrastruktūra un daudzi zaļie parki un skvēri sniedz plašas iespējas kā mierīgai, tā arī aktīvai atpūtai, veidojot Āgenskalnu arvien pievilcīgāku, it īpaši ģimenēm ar bērniem.

Lai arī “Baložu iela 9” projekta dzīvokļi jau ir pārdoti, nekustamā īpašuma attīstītājs “Hepsor” ir radījis jaunu mājvietu iespēju zaļajā un mierpilnajā Āgenskalna apkaimē –“Kuldīgas Parks”.  

Kontaktinformācija par mājokļu iespējām « Kuldīgas Parks”:

Olita Mestere,
Pārdošanas projektu vadītāja,
olita@hepsor.lv
+371 26603222
https://hepsor.lv/kuldigasparks/

“Hepsor AS” (www.hepsor.ee) ir viens no visstraujāk augošajiem īpašumu attīstītājiem Igaunijā dzīvojamā un komerciālā nekustamā īpašuma segmentā. Pēdējo desmit gadu laikā “Hepsor” ir uzbūvējis vairāk nekā 1300 mājokļu un 15 000 m2 komercplatību. “Hepsor” bija pirmais nekustamo īpašumu attīstītājs Baltijas valstīs, kurš ieviesa vairākus inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, padarot ēkas energoefektīvākas un līdz ar to arī videi draudzīgākas. Uzņēmuma portfelī ir 26 attīstības projekti ar kopējo pārdodamo platību 186 000 m2.

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.