Hepsor logo

Ir sasniegts “Hepsor” daudzstāvu dzīvojamās mājas “Kuldīgas Parks” konstrukcijas augstākais punkts

Atpakaļ

Nekustamā īpašuma attīstītājs “Hepsor” sadarbībā ar darbuzņēmēju “Mitt & Perlebach” turpina aktīvu būvniecību Āgenskalna dzīvojamajā projektā “Kuldīgas Parks”, kas atrodas Gregora ielā 2a. Tā kā abas ēkas ir sasniegušas augstāko punktu, tika rīkoti Spāru svētki. Jauno projektu “Kuldīgas Parks” veidos divas septiņstāvu dzīvojamās ēkas. Pārdošanā ir jau nonākuši 116 mūsdienīgi divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar labi pārdomātu plānojumu un balkoniem vai terasēm.

“Būvniecība ir norisinājusies atbilstoši gaidītajam, un mēs pateicamies savam partnerim SIA “Mitt & Perlebach” par paveikto darbu un ieguldījumu. Mūsdienu mainīgajā pasaulē esam ļoti pateicīgi par būvniecības partneri, ar kuru ir saprotama komunikācija un kas var nodrošināt prasīto darbu kvalitāti. Mēs sagaidām būvdarbu pabeigšanu līdz nākamā gada pirmajam ceturksnim.

Turklāt mēs esam ļoti priecīgi redzēt spēcīgu interesi no pircēju puses – “Kuldīgas Parku” par savām mājām ir izvēlējušies jau 39 klienti. Āgenskalna attīstītā infrastruktūra, zaļie parki un dārzi sniedz daudz iespēju gan mierīgai, gan aktīvai atpūtai, padarot Āgenskalnu par aizvien pievilcīgāku vietu, kur dzīvot – it īpaši ģimenēm ar bērniem. Projekts “Kuldīgas Parks” 116 ģimenēm dos jaunas mājas, kurās baudīt visus šī rajona labumus,” stāsta “Hepsor Latvia” valdes loceklis Martti Krass.

“Kuldīgas Parks” arhitektu biroja “Tectum” pārstāvis Uldis Bērziņš arī uzsver, ka ēku arhitektoniskā forma dabiski sadzīvo ar vidi, un kuplais koku vainags rada iespaidu, ka ēkas atrodas brīvdabas parkā.  Jaunais projekts atrodas uz klusas ielas, blakus savrupmāju apbūvei, dažu minūšu gājiena attālumā pieejami 4 dažādi sabiedriskā transporta veidi. “Kuldīgas Parks” dzīvokļi ir projektēti bez nevajadzīgām vai neizmantojamām platībām, un tie ir piemēroti gan mazākām, gan lielākām ģimenēm. Dažādais plānojums, istabu skaits un dzīvokļu platības ļauj pircējiem izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko mājokli. Jaunos dzīvokļus aizvien biežāk pieprasa cilvēki, kas vēlas tos īrēt, tādēļ prātīgs ieguldījums ir iegādāties dzīvokli un pēc tam to izīrēt.

Rūpējoties par ilgtspējību un energoefektivitāti, kā arī pieaugošo klientu interesi, fasādēs ir izmantoti trīs kārtu dzelzsbetona paneļi, kas nodrošinās labu siltumizolāciju un skaņas izolāciju, kā arī padarīs ēku – it sevišķi tās fasādi – izturīgu un ilgspējīgu. Mūsdienu būvmateriālu īpašības un tehnoloģijas palīdzēja būvei iegūt augstāko energoefektivitātes klasi – A klasi.

“Hepsor” ilggadējā pieredze nekustamā īpašuma tirgū nodrošina augstu kvalitāti un inovatīvus konstrukcijas risinājumus. Pēdējo 2 gadu laikā mēs Āgenskalnā esam nodevuši ekspluatācijā 3 ēkas, un tās visas tika pārdotas līdz projekta pabeigšanai. Šobrīd iegādei pieejamie projekti ir “Strēlnieku iela 4B”, kas atrodas Rīgas Klusajā centrā un būvniecības procesā esošie projekti: “Mārupes Dārzs” Mārupe apkaimē, Lielā ielā 45. Un “Kuldīgas Parks”, kas atrodas Āgenskalnā, Gregora ielā 2a, būs piemērots tiem, kas vēlas dzīvot vienā no Rīgas zaļākajiem rajoniem – Āgenskalnā.

Kontaktinformācija:
Olita Mestere,
Pārdošanas projektu vadītāja,
olita@hepsor.lv
+371 26603222
https://hepsor.lv/kuldigasparks/


“Hepsor AS” (www.hepsor.ee) ir viens no ātrāk augošajiem dzīvojamo un rūpniecisko nekustamo īpašumu attīstītājiem Igaunijā un Latvijā. Pēdējo desmit gadu laikā “Hepsor” ir izveidojis vairāk nekā 1400 mājokļus un 23 000 m2 lielu komercplatību. “Hepsor” bija pirmais nekustamā īpašuma attīstītājs Baltijas valstīs, kas ieviesa vairākus inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, lai uzbūvētās ēkas būtu energoefektīvākas un līdz ar to – videi draudzīgākas. Uzņēmums ir attīstījis 26 projektus ar kopējo pārdodamo platību 177 000 m2.

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.