Hepsor logo

Martti Krass par “Hepsor”, tā plāniem, līdzībām un atšķirībām starp divu valstu tirgiem

Atpakaļ

“Mājokļu pircēji Latvijā ir skeptiskāki par igauņiem – daudzi ir piesardzīgi, neuzticas nekustamā īpašuma attīstītājam, līdz māja nav gandrīz uzbūvēta. Taču tieši būvniecības sākumstadijā ir iespēja tikt pie izdevīgākas cenas.

Tas gan pēdējā laikā mainās, vienu no tirgus īpatnībām iezīmē Igaunijas nekustamā īpašuma attīstītāja “Hepsor” vadītājs Latvijā Marti Krass (Martti Krass). Šis kaimiņvalsts uzņēmums mūsu tirgū ienācis pirms aptuveni pieciem gadiem. Līdz 2021. gada beigām uzņēmums bija pārdevis 100 dzīvokļus tā īstenotajos projektos Latvijā, savukārt šogad šis rādītājs noteikti tiks pārsniegts – pirmajā pusgadā vien pārdošanas rezultāti bijuši līdzvērtīgi. Paralēli “Hepsor” virza savu ambiciozāko, vērienīgāko projektu “Krasta City” – biznesa kvartālu pie Daugavas.

“Delfi Bizness” turpina iepazīstināt ar nekustamā īpašuma tirgus spēlētājiem, šoreiz ar Martti Krasu runājot par “Hepsor”, tā iecerēm, abu valstu tirgus līdzībām un atšķirībām.

Piezīme:

Raksts pieejams latviešu valodā, Delfi abonentiem

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.