Hepsor logo

Ir sasniegts “Hepsor” dzīvojamās mājas Mārupē “Mārupes Dārzs” konstrukcijas augstākais punkts

Atpakaļ

Nekustamā īpašuma attīstītājs “Hepsor” sadarbībā ar darbuzņēmēju “Mitt & Perlebach” turpina aktīvu būvniecību Mārupes dzīvojamajā projektā “Mārupes Dārzs”, kas atrodas Lielajā ielā 45.  Projektam sasniedzot augstāko punktu, tika rīkoti Spāru svētki.  Jaunajam projektam “Mārupes Dārzs” ir A klases energoefektivitātes sertifikāts un rekuperācijas sistēma. Pārdošanā ir jau nonākuši 92 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar labi pārdomātu plānojumu un balkoniem vai terasēm.

“Būvniecība ir norisinājusies atbilstoši gaidītajam, un mēs pateicamies savam partnerim SIA “Mitt & Perlebach” par paveikto darbu un ieguldījumu. Mūsdienu mainīgajā pasaulē esam ļoti pateicīgi par būvniecības partneri, ar kuru ir saprotama komunikācija un kas var nodrošināt prasīto darbu kvalitāti. Mēs sagaidām būvdarbu pabeigšanu līdz nākamā gada otrajam ceturksnim.

Turklāt mēs esam priecīgi redzēt spēcīgu interesi no pircēju puses – “Mārupes Dārzu” par savām mājām ir izvēlējušies jau 50% no to nākotnes iedzīvotājiem. 

Šī vieta kļūst aizvien pievilcīgāka – it īpaši ģimenēm ar bērniem, jo tuvumā ir viss nepieciešamais ikdienas sadzīvei: bērnudārzi, skolas, ģimnāzija, lielveikali, medicīniskās iestādes, lidosta.  Tajā ir arī aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējas. Mārupes apkaimē to ir ļoti daudz: sporta centri, peldbaseins, ledus halle, tenisa klubi, BMX trase, golfa laukums, restorāni, kafejnīcas. Runājot Hepsor Latvia valdes locekļa Marti Krasa vārdiem: “Te ir viss nepieciešamais ērtai un iedvesmojošai dzīvei.”

“Mārupes Dārzs” arhitektu biroja RUUME pārstāve Līva Nordmane: “Šis projekts Mārupē ieviesīs jaunu dzīves vides kvalitātes standartu. Projekts rada telpiski pievilcīgu un daudzveidīgu vidi. Tas piedāvā dabas ieskautu pilsētas dzīvi. Ar nekustamo īpašumu attīstītāju “Hepsor” ir izveidojusies sekmīga un produktīva sadarbība, kas turpinās arī citos kopīgajos projektos. Esmu patīkami pārsteigta par attīstītāja mērķtiecīgo darbību, pateicoties kurai darbs pie projekta strauji virzās uz priekšu. Vajadzētu uzsvērt arī operatīvo un produktīvo būvdarbu virzību, ko īsteno “Mitt & Perlebach” celtniecības komanda. Vēlos uzslavēt veiksmīgo sadarbību starp projekta arhitektiem un būvniekiem, kur abu pušu kopīgi izvēlēts ceļš ved pie sekmīga iznākuma.

“Hepsor” ilggadējā pieredze nekustamā īpašuma tirgū nodrošina augstu kvalitāti un inovatīvus konstrukcijas risinājumus. 2 gadu laikā mēs Āgenskalnā esam nodevuši ekspluatācijā 3 ēkas, un tās visas tika pārdotas līdz projekta pabeigšanai. Šobrīd ir pieejams projekts Klusajā centrā “Strēlnieku iela 4B” un divi būvniecības procesā esoši projekti:  “Mārupes Dārzs” Mārupes apkaimē, Lielajā ielā 45. Un “Kuldīgas Parks” Āgenskalnā, Gregora ielā 2a.

Kontaktinformācija
Olita Mestere,
Pārdošanas projektu vadītāja,
olita@hepsor.lv
+371 26603222
https://hepsor.lv/marupesdarzs

“Hepsor AS” (www.hepsor.ee) ir viens no ātrāk augošajiem dzīvojamo un rūpniecisko nekustamo īpašumu attīstītājiem Igaunijā un Latvijā. Pēdējo desmit gadu laikā “Hepsor” ir izveidojis vairāk nekā 1400 mājokļus un 23 000 m2 lielu komercplatību. “Hepsor” bija pirmais nekustamā īpašuma attīstītājs Baltijas valstīs, kas ieviesa vairākus inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, lai uzbūvētās ēkas būtu energoefektīvākas un līdz ar to – videi draudzīgākas. Uzņēmums ir attīstījis 26 projektus ar kopējo pārdodamo platību 177 000 m2.

Atpakaļ

Turpinot izmantot mūsu tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kas nepieciešami vietnes pamatfunkciju darbībai un lietotāju preferenču saglabāšanai.