Hepsor logo

Jaunajā premium klases projektā “Nameja Rezidence” atklāts demo dzīvoklis

Atpakaļ

Skaistākos dzīves un ikdienas mirkļus piedzīvot savās mājās – ar šādu noskaņu “Nameja Rezidencē” sagaida topošos iedzīvotājus. Projekts šobrīd ir viens no mūsdienīgākajiem dzīvojamiem namiem Rīgā, piedāvājot kvalitatīvus mājokļus augstu novērtētajā apkaimē – Āgenskalnā, kur ikvienam ir iespēja baudīt daudzveidīgas iespējas piepildītai ikdienai. “Nameja Rezidence” pārstāv premium dzīvokļu segmentu – kopumā projekta attīstībā nekustamo īpašumu attīstītājs “Hepsor” ieguldījis 8 miljonus eiro.

Jaunais projekts atrodas Raņķa dambī 5 – pavisam netālu no Latvijas Nacionālās bibliotēkas, ar skatu uz pavasarī ziedošajām skaistajām sakurām un īsas pastaigas attālumā no Uzvaras un Arkādijas parka, Vecpilsētas, Daugavas promenādes un Daugavas. Projekta “Nameja Rezidence” būvniecība ir uzticēta “Hepsor” ilggadējiem sadarbības partneriem – būvkompānijai “Mitt&Perlebach”, un tā attīstības darbi tika uzsākti 2023. gada sākumā. Šobrīd darbs pie projekta attīstības ir sasniedzis noslēdzošo posmu un jaunajā mājokļu namā kopumā tiek piedāvāti 38, 1 – 4 istabu dzīvokļi, platībās no 30 – 103 m2. Šobrīd jau gandrīz puse no rezidences dzīvokļiem jau ir pārdoti.

Vēl palicis pavisam nedaudz, lai “Nameja Rezidence” būtu pilnībā pabeigta un šīs vasaras vidū projektu varētu nodot ekspluatācijā. Toties jau tagad interesentiem ir iespēja izvēlēties savu sapņu mājokli, to rezervēt un iegādāties. Lai klientiem sniegtu priekštatu par to, kāda ir šī projekta sajūta un mājokļu piedāvājums, “Hepsor” ir atklājis “Nameja Rezidences” demo dzīvokli apskatei. Interjers paraugdzīvoklī radīts lieliskā sadarbībā ar interjera dizaina studiju “Wall To Wall dizains”. Savukārt par ēkas interjera dizaina risinājumiem rūpējas Londonā praktizējoša dizainere Elīna Jukuma. Īpašs uzsvars interjera risinājumos ir balstīts uz harmoniju un mājas atmosfēras radīšanu. Ir izvēlēti neitrāli toņi, kas pilsētas vidē esošajā mājoklī ienes īpašu mājīgumu un mieru.

Jauno projektu raksturo augstas A+ klases energoefektivitātes mājokļi, kas balstīti kvalitātē un komfortā, ļaujot baudīt īpašu atmosfēru un piederību Āgenskalna apkaimei. Jaunajiem mājokļiem ir funkcionāli un ērti plānojumi, plaši logi īpaši patīkams skats paveras no augstāko stāvu mājokļiem, vērojot galvaspilsētas saullēktus un saulrietus. Lielākajai daļai dzīvokļu ir lodžijas vai terase. Iedzīvotāju ērtībām ir pieejamas 29 autostāvvietas, no kuram 11 ir pazemes stāvvietas un 18 virszemes. Sagatavota infrastruktūra elektroauto uzlādes staciju uzstādīšanai, 38 mantu noliktavas apsildītā pagrabstāvā, kā arī velo un bērnu ratiņu novietnes.“Hepsor“ ir viens no lielākajiem un visstraujāk augošajiem nekustamā īpašuma attīstītājiem Igaunijā, turklāt jau septiņus gadus darbojas arī Latvijā. Būvnieks “Mitt&Perlebach“ ir novērtēts un pieredzes bagāts būvniecības uzņēmums, kas specializējas uz daudzdzīvokļu ēku, noliktavu, ražošanas un tirdzniecības telpu būvniecībā.

Atpakaļ