Hepsor logo

Ieguldot 8 miljonus EUR, ekspluatācijā nodots “Hepsor” premium klases Āgenskalna apkaimē “Nameja Rezidence”.

Atpakaļ

Uzsākot darbību Latvijā, Igaunijas nekustamā īpašuma attīstītājs “Hepsor” par vienu no pievilcīgākajām Rīgas daļām, kur attīstīt jaunus dzīvojamā fonda projektus, atzina Āgenskalnu. Šobrīd, ieguldot 8 miljonus EUR, ekspluatācijā ir nodots premium klases projekts “Nameja Rezidence”, kas ir jau 5. “Hepsor” projekts Āgenskalnā.

Cerības uz Āgenskalnu kā pilsētniekiem saistošu rajonu, kur meklēt mājvietu sev un savai ģimenei, “Hepsor” vērtējumā ir pilnībā attaisnojušās. Interese par iepriekš īstenotajiem jauno mājokļu projektiem un arī jaunāko veikumu – “Nameja Rezidenci” ir augsta. Šobrīd jau gandrīz puse no rezidences dzīvokļiem jau ir pārdoti.

“Nameja Rezidences” attīstības darbi tika uzsākti 2023. gada sākumā, projekta būvniecības darbus uzticot “Hepsor” ilggadējiem sadarbības partnerim – būvkompānijai “Mitt&Perlebach”. Jaunajā mājokļu namā kopumā tiek piedāvāti 38, 1 – 4 istabu dzīvokļi, platībās no 30 – 103 m2. Jaunais projekts atrodas Raņķa dambī 5, pavisam netālu no Latvijas Nacionālās bibliotēkas, iepretim topošajam panorāmas ratam un atjaunotajam parkam. Pavasaros no mājokļu logiem var vērot ziedošās sakuras, savukārt nelielas pastaigas attālumā atrodas arī Āgenskalna sirds – Māras dīķis, Vecpilsēta un Daugavas promenāde.

Atnākot ciemos uz “Nameja Rezidenci”, klientiem būs apskatāms īpašs demo dzīvoklis. Interjers paraugdzīvoklī radīts sadarbībā ar interjera dizaina studiju “Wall To Wall dizains”. Savukārt par ēkas koplietošanas telpu interjera dizaina risinājumiem rūpējas dizainere Elīna Jukuma, kura izvēlējusies neitrālus toņus, lai jaunajā mājokļu namā ienestu īpašu mājīgumu un mieru.

Jaunajā projektā ir iegādājami mūsdienīgi A+ klases energoefektivitātes premium klases mājokļi ar individuālu rekuperācijas sistēmu, grīdas apkuri un ar funkcionāliem, ērtiem plānojumiem un plašiem PVC trīskāršā stikla paketes logiem, kas sniedzas 2,4 m augstumā. Viena no īpašajām projekta iezīmēm ir stūra logi ar dekoratīvām logailu skārda apdarēm. Stūra logu risinājums konkrētajos dzīvokļos piedāvā gan labu skatu, gan ēkas fasādei piešķir papildu eleganci un izsmalcinātību. No augstāko stāvu mājokļu logiem paveras īpaši iedvesmojošs skats uz galvaspilsētas skaistajiem saulrietiem. Lielākajai daļai dzīvokļu ir arī lodžija vai terase. Griestu augstums telpās sasniedz 2,65 m.

“Nameja Rezidences” pagalma labiekārtojumu veido bruģēti gājēju celiņi, iekopts zāliens un ainaviski veidoti apstādījumi. Teritorija ir izgaismota un ieskauta ar dzīvžogu. Lai atpūta mājas iekšpagalmā radītu prieku un būtu pilnvērtīga arī jaunākajai paaudzei, labiekārtojumā iekļauts bērnu rotaļu laukums ar dažādām aktivitātēm mazajiem projekta iedzīvotājiem. Iebraukšanai teritorijā uzstādīta paceļamā barjera ar attālināto vadības funkciju. Projektā ir pieejamas 29 autostāvvietas, no kurām 11 ir pazemes stāvvietas un 18 – virszemes. Tāpat ir pieejamas 38 mantu noliktavas apsildītā pagrabstāvā, kā arī velo un bērnu ratiņu novietnes.

Šī gada 1. augustā projekts Nameja Rezidence sadarbībā ar Swedbank aicina uz atvērtajām durvju dienām no plkst. 14:00-20:00, lai klātienē apskatītu izveidoto demo dzīvokli un iepazītos ar pārējo dzīvokļu piedāvājumu. Pieteikties iespējams šeit – https://bit.ly/4cUE9mL

Kļūsti par skaistā projekta Nameja Rezidence iedzīvotāju jau šodien:

Olita Mestere
olita@hepsor.lv
+371 26 603 222
hepsor.lv/namejarezidence

Atpakaļ